Coaching voor particulieren

Als u klachten heeft, zoals slapeloosheid, vermoeidheid en stress, zijn deze klachten vaak wel te begrijpen. Drukte op het werk en daarnaast mantelzorger zijn voor een familielid. Relatieproblemen, of een ziek kind. Misschien heeft u een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt op het werk of in een privésituatie. Of u bent aan het herstellen van een lichamelijke ziekte. Een burn-out ligt op de loer…

Blijf daar niet mee rondlopen, maar zoek tijdig deskundige hulp. Vaak kunnen enkele gesprekken al verhelderd werken. Met gerichte adviezen en oefeningen krijgt u inzicht in uw klachten en herstelt u zelf uw veerkracht.
U leert anders omgaan met moeilijke omstandigheden. Daardoor kunt u zich weer ontspannen en beter slapen.  Akelige gebeurtenissen worden verwerkt. U leert uw grenzen beter te bewaken, zowel in werk- als privésituaties.

Tussen coaching en therapie ligt een grijs gebied; bij mij bent u verzekerd van kwalitatief goede coaching door een ervaren, universitair opgeleide gz-psycholoog. Ik hoef u niet door te verwijzen als uw problemen hardnekkiger zijn dan ze aanvankelijk lijken. Waar nodig zal ik therapeutische interventies inzetten.

Bovendien ontvang ik u in een gastvrije ruimte op een prachtige locatie, in Landhuis Veenwijk, vlakbij Oranjewoud.

Tarief & Vergoeding

Het tarief voor particulieren is €100,- per 45 minuten gesprek + 15 minuten voorbereiding en verslaglegging. Er geldt een 0% BTW-tarief als de coaching gericht is op uw (mentale) gezondheid.

Sommige aanvullende verzekeringen bieden een budget voor ‘Psychologische zorg’, bijvoorbeeld de AV Extra en AV Optimaal  van De Friesland.
Vraag bij uw HR-manager na of uw werkgever de kosten van coaching wil vergoeden. Vaak is er een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar.

Wilt u uw werkgever betrekken bij het coachingstraject? Laat hem of haar dan de Informatie voor werkgevers lezen. 

Bel voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek: 06-10131956!